Vocal Coach / Zangdocent

Of je nou 12 of 100 jaar bent, al een hele hoop ervaring hebt of net pas begint met zingen, iedereen met een passie voor zingen en muziek is welkom! In de lessen ontdekken we de mogelijkheden van je stem en leer ik je hoe je je stem kan beheersen.

 

We zullen ons in de lessen onder andere focussen op zangtechniek (denk hierbij aan bijvoorbeeld stemcontrole, ademhaling, intonatie, dynamiek), interpretatie (hoe breng je het over) en muzikaliteit. Bijvoorbeeld: Hoe kan je nou die ene hoge noot halen? Hoe kan je een tweede stem pakken (meerstemmig zingen)? Hoe maak ik een liedje eigen? Of, hoe kan je überhaupt ervoor zorgen dat je voelt dat je meer controle hebt over je stem (zowel met zingen als met spreken)?

 

Zingen is echter veel en veel meer dan alleen de juiste noten raken of een perfecte techniek toepassen. Zingen is enorm kwetsbaar en intiem. Regelmatig vinden mensen het dus ook heel spannend om zangles te nemen, het kan voelen alsof je in je nakie staat. Maar dat maakt zingen juist ook zo mooi en puur. Tijdens de zanglessen zul je dus ook merken dat je zelfvertrouwen groeit, doordat je jezelf echt mag laten horen en dat jouw stem ertoe doet, ongeacht je zangniveau. 

 

 

Het is voor mij erg belangrijk om per leerling te kijken naar zijn of haar wensen en hier stel ik dan ook mijn lessen op af. Ik probeer een zo fijn en veilig mogelijke sfeer te creëren waarin leerlingen zich vrij voelen om zich te laten horen.

 

Als ervaren zangdocent en uitvoerend zangeres kan ik je ook helpen op vlakken als podiumpresentatie, je eigen geluid regelen op het podium/in de repetitieruimte, muziektheorie (zodat je bijvoorbeeld tijdens repetities als vocalist ook je wensen duidelijk kan maken naar een band) en allerlei andere zaken die erbij komen kijken of waar je tegenaan loopt als je bijvoorbeeld gaat repeteren of een optreden hebt staan.

 

Naast zanglessen (privé, duolessen, groepslessen) bied ik ook de combinatie aan van zang en piano waarbij je leert jezelf te begeleiden, pianolessen voor beginners, songwriting lessen, muziektheorie en bandcoaching.

 

 

 

Tevens ben ik dirigente van popkoor Mrs Robinson uit Tiel. Voor dit enthousiaste vrouwenkoor arrangeer en dirigeer ik de verschillende popstukken.

 

LOCATIE:

 

Tiel - Zinder Educatie (zie website voor verschillende lesmogelijkheden en tarieven)

Malden (onder Nijmegen)

 

TARIEVEN MALDEN PRIVÉLES:

 

 

Proefles 45 minuten: €18,50

 

Onder 21 jaar (btw vrij):

45 minuten €38,50

60 minuten €51,-

90 minuten €77,-

 

21+ (inclusief btw):

45 minuten €46,50

60 minuten €62,-

90 minuten €93,-

 

Mocht je nou nog vragen hebben of een zangles in Malden willen aanvragen, kan je contact met me opnemen via het Contactformulier of via emmietepas@gmail.com.

 

 


Ervaringen

 

Een aantal van mijn (oud) leerlingen hebben een klein stukje geschreven om hun ervaringen met jullie te delen en om iets meer over de lessen te vertellen. Deze kan je hier lezen. Bedankt voor alle feedback, fijne woorden en leuke lessen!!

 

Ben je nou ook enthousiast geworden en wil je het zelf ook eens proberen? Neem dan contact met me op en dan kijken we wanneer een proefles zouden kunnen plannen!

 


Media

In samenwerking met indebuurtNijmegen en oefenruimte.nu is onderstaand artikel op 25 juli 2020 online gekomen.

Klik op de foto om het artikel te lezen!

 

 

Hieronder nog een artikel gepubliceerd door indebuurtNijmegen op 27 augustus 2020 met 5 redenen waarom zangles zo leuk is! (En zo zijn er natuurlijk nog véél meer goeie redenen... :) )

 

Klik op de onderstaande foto om het stuk te lezen!