Een aantal van mijn (oud) leerlingen hebben via mijn Google Bedrijfsaccount een klein stukje geschreven om hun ervaringen met jullie te delen en om iets meer over de lessen te vertellen. Bedankt voor alle feedback, fijne woorden en leuke lessen!!

 

Ben je nou ook enthousiast geworden en wil je het zelf ook eens proberen? Neem dan contact met me op en dan kijken we wanneer een proefles zouden kunnen plannen!

 


 

Karin:

 

In 2018 is mijn dochter Chiara (toen nog 15 jaar) gestart bij Emmie met zangles gecombineerd met pianoles (zichzelf begeleiden). Chiara stapte binnen bij Emmie voor een proefles en het klikte meteen. Er stond ook nog een andere proefles gepland maar Chiara wist al bij wie ze haar lessen zou gaan volgen. Al na de eerste les kon Chiara thuis op haar piano na 20 minuten oefenen een nummer spelen van Bruno Mars. Met zingen had Chiara al eerder ervaring op gedaan, maar met de technieken die zij heeft gekregen, haalt Chiara nu ook makkelijk de hoge noten bij moeilijke nummers. Je ziet de vooruitgang al heel snel! Emmie is geduldig, legt de materie op een makkelijke manier uit, luistert naar de behoefte en wensen van de leerling en geeft de leerling zelfvertrouwen. Emmie is zeer vakkundig en superleuk in de omgang. Het plezier in de muziek staat voorop. Het verdriet bij Chiara was dan ook groot toen Emmie aankondigde te gaan verhuizen van Rotterdam naar Nijmegen. Zij hoopt af en toe toch nog les van Emmie te kunnen krijgen.

Tegen iedereen die overweegt op zangles en/of pianoles te gaan zeg ik: Twijfel niet, maar meld je aan bij Emmie!! Haar positiviteit en enthousiasme zorgen voor een glimlach op je gezicht.


 

Sabrina (32):

 

Ik vind Emmie een super fijne zangdocente. Ze heeft veel technische kennis en past haar lessen aan op jouw situatie en wensen. Ik merk echt verschil in mijn stem en krijg ook op persoonlijk vlak waardevolle inzichten door de lessen. Elke les is leuk, boeiend en leerzaam!

 


 

David (26) :

 

I am learning a lot from Emmie. The lessons can be adapted to your personal needs and wishes, resulting in fun and informative lessons specific to your goal.

 


 

Dirk:

 

Ik heb een aantal jaren les gehad van Emmie. Altijd met heel veel plezier. Ze is een uitstekende docente, die naast dat ze zelf erg goed en mooi kan zingen, goed kan luisteren. Ze is echt bezig om te zoeken naar de kwaliteiten die ergens in je zitten. Dit doet ze met geduld en enthousiasme. We hebben ook een keer een semi-professionele opname gemaakt van het lied "Voor haar" van Frans Halsema. Bijzonder inspirerend en leuk om te doen. Verder hebben we ook een hoop lol gehad tijdens de les. Nogmaals, erg goede docente en als je de kans krijgt: Neem dan les bij haar. Je zult er geen spijt van krijgen.

 

 

Fleur (20):

 

Ik vind de zanglessen bij Emmie echt geweldig! Ze is heel betrokken en helpt je graag om je doelen te bereiken. Ze denkt mee welke liedjes daarin leerzaam zijn en ik leer veel verschillende technieken bij haar. Emmie is een getalenteerde en lieve zangeres en zangdocente. Ze wil het beste in haar leerlingen naar boven halen en daar werkt ze hard voor.

Ik kijk elke keer weer uit naar de volgende les!

 


 

Merijne (22):

 

Ik heb veel geleerd bij Emmie. Ze is een enthousiaste docente en weet de juiste dingen te zeggen om onzekerheid te doen afzwakken. Naas het ontwikkelen van een 'popstem', heeft ze me ook verder geholpen met het schrijven van eigen nummers.

Ze staat open voor ieder muziekgenre en weet daarin de juiste tips te geven.

Ik vond het altijd erg leuk om naar haar toe te gaan :)

 

 


 

Danny (29):

 

De zanglessen met Emmie waren persoonlijk en op je eigen tempo. Wat ik erg waardeer is dat ze met je meedenkt over de invulling. Ze is een docent die je veilig laat voelen waardoor je voluit durft te zingen. Na meerdere lessen zul je zeker verbeteringen horen!

 


 

Kim (23):

 

Na een proefles bij Emmie was ik gelijk enthousiast en ook al meteen op mijn gemak. Zij is enthousiast en positief, maar ook erg professioneel, competent en gedreven. Ze staat open voor alle muziekstijlen en muzieksmaken en gaat iedere uitdaging aan. Daarnaast heeft ze ook regelmatige hele rake suggesties voor nieuwe nummers zodat je ook eens buiten je eigen muzieksmaak komt. Aan de hand van zelf- of samengekozen nummers leer ik veel over zangtechniek en daarnaast houden we ons ook regelmatig bezig met arrangementen en de inhoud van muziek. Tijdens de lessen geeft ze heldere, gerichte feedback en uitleg over techniek die ik in de les en vervolgens thuis meteen kan toepassen en oefenen. Ik kan hierdoor duidelijk merken dat ik vooruit ga. Uit deze vooruitgang haal niet alleen ik, maar ook Emmie, heel veel plezier.

 


 

Lara:

 

Tijdens haar lessen laat Emmie mij op m'n gemak komen. Voordat ik begon met zangles had ik niet zo veel zelfvertrouwen en vond ik het eng en spannend om voor iemand of meerdere mensen te zingen. Emmie heeft er stapje bij beetje voor gezorgd dat ik mijn 'comfort zone' kwam en zelfs meerdere keren voor publiek durfde op te treden. Tijdens de zanglessen is ze rustig en geduldig en vooral haar enthousiasme voor de muziek is erg aanstekelijk. Emmie werkt met dezelfde passie voor elk muziekgenre en heeft elke keer de juiste tips paraat om mij per les te laten groeien in het zingen. Ik geniet elke les weer en ga er altijd met plezier naartoe! Ik kan Emmie te Pas zeker aanraden als zangdocent!